Ουκρανία: «ΝΑΖΙ μαζί με αποβράσματα, ενωμένοι στο «τάγμα της Κριμαίας»


Ιούνιος 19, 2014.

Έχει δημιουργηθεί το «τάγμα της Κριμαίας» και είναι έτοιμο να χύσει το αίμα στη γη της Κριμαίας, γράφει το δημοσίευμα του νέου ενημερωτικού ιστολογίου της «Νέας Ρωσίας».


Το βράδυ της 17ης Ιουνίου στην πόλη Ντνεπροπετρόφσκ, έγινε η πρώτη επίσημη συνάντηση του ηγέτη των Τατάρων της Κριμαίας, Μουσταφά Τζεμίλ με τον κυβερνήτη Ιγκόρ Κολομόισκι.

Επισκέφθηκαν  την έδρα της εθνικής προστασίας στην περιοχή Ντνιπροπεστρόφσκ, όπου  υπάρχουν τα τάγματα ‘τιμωρίας’ που οργανώθηκαν από άτομα από τον Ντνέπρ, Ντομπάς και Αζόφ. Αυτοί οι μισθοφόροι είναι γνωστοί για δολοφονίες άοπλων ανθρώπων στο Κρασνοαρμέισκ, σε δολοφονίες στη Μαριούπολη και για πολυάριθμες εκτελέσεις τραυματιών και άλλες αγριότητες.

Η έδρα τους βρίσκεται στον πρώτο όροφο της κρατικής περιφερειακής διοίκησης. Συγκεντρώθηκαν να υπογράψουν το «μνημόνιο για την αμοιβαία συνδρομή στον αγώνα για την απελευθέρωση της κατεχόμενης Κριμαίας».

Την τελετή παρακολούθησε ο αρχηγός του «Δεξιού Τομέα», Ντμίτρι Γιάρος.
Ο Μουσταφά Τζεμίλ επεσήμανε την ανάγκη συμμετοχής της μουσουλμανικής κοινότητας με εθελοντές και τη χρηματοδότηση της οργάνωσης για μια ανατροπή στην Κριμαία. Για το σκοπό αυτόν δημιουργήθηκε το ‘Τάγμα της Κριμαίας’.

«Καταρχάς, θα απελευθερώσουμε την Ανατολική Ουκρανία και στη συνέχεια για την επιστροφή της Κριμαίας. Αυτό είπε και ο πρόεδρος μας, η Κριμαία ήταν και θα είναι ουκρανική», δήλωσε ο Γιάρος.

«Τα δύο έθνη μας και οι δύο θρησκείες (Ουκρανοί και μουσουλμάνοι Τάταροι) θα ενωθούν για χάρη της ειρήνης και της σταθερότητας στην Ουκρανία», δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής Μπόρις Τρεϊγερμαν.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα:

«Πριν από μία εβδομάδα, στην Οδησσό, ο κυβερνήτης του Ντνιπροπετρόφσκ, Ιγκόρ Κολομόισκι, επικοινώνησε με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έθεσε υπόψη του δύο εργασίες. Έναν φράχτη στα σύνορα με τη Ρωσική Ομοσπονδία και η έναρξη αντάρτικου στο «αβύθιστο αεροπλανοφόρο που λέγεται Κριμαία».

Τι εννοούσε; Στερεό μεταλλικό φράχτη στο Ντονέτσκ, Χάρκοβ και στις περιοχές Λούγκανσκ, με χάλυβα υψηλής αντοχής και αγκαθωτό σύρμα στο οποίο θα διοχετευθεί ηλεκτρικό ρεύμα!

Χαντάκια, ορύγματα και επιφυλακή από την Εθνική Φρουρά. Μια αντιγραφή του φράχτη του Τέξας και του Ισραήλ για τα σύνορα Ρωσίας- Ουκρανίας. Καθώς και μεταφορά μουτζαχεντίν από τη Συρία στην Κριμαία, γράφει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας της «Νέας Ρωσίας».

--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr