Οι τουρκικές αερογραμμές μεταφέρουν τρομοκράτες του ΙΚΙΛ
Ιούλιος 17, 2014.

Μια αποκλειστική πληροφορία δημοσίευσε το ιρανικό πρακτορείο ‘Fars’, που ως γνωστόν, είναι προσκείμενο στην ιρανική Επαναστατική Φρουρά.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μαχητές από το Τατζικιστάν ήταν στην πτήση THY 254, της 2ας Ιουλίου, η οποία απογειώθηκε στις 2:10 το πρωί από την πρωτεύουσα Ντουσαμπέ του Τατζικιστάν,  με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Μετά την προσγείωση, οι επίδοξοι τρομοκράτες του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε»-ΙΚΙΛ, μεταφέρθηκαν στο Ιράκ.

Παρά το γεγονός ότι το Fars News Agency, είναι ένα από τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης του Ιράν, δεν αναφέρει τις πηγές του στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας στην περσική γλώσσα.
 Ενώ στην στην έκδοσή του στην αγγλική γλώσσα,  αναφέρει ότι το δημοσίευμα έγινε με βάση «πηγή που δεν επιθυμεί να δώσει το όνομα για την δική του ασφάλεια».

 Προσθέτει, ακόμη,  ότι μέχρι σήμερα, οι Τουρκικές Αερογραμμές, έχουν πραγματοποιήσει μεταφορά περίπου 1.000 μαχητών από το Τατζικιστάν προκειμένου να κηρύξει το ΙΚΙΛ τον πόλεμο στο Ιράκ.--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr