«Οι Έλληνες στρατιώτες υπόσχονται να εισβάλουν στην Κύπρο-Σκόπια και να πάρουν την Αγιά Σοφιά»




Αύγουστος 9, 2014.

Μετά από τη δημοσίευση του βίντεο και σχόλιων, στις σκοπιανές ιστοσελίδες από την αρχή της εβδομάδας, κατόπιν στις αλβανικές και μετά στο Κόσοβο, τώρα αναδημοσιεύεται και στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.


«Πλάνα από Έλληνες στρατιώτες που εκπαιδεύονται στις ομάδες καταστροφών,  φωνάζουν συνθήματα μίσους εναντίον των Τούρκων, των Σκοπιανών και των Αλβανών, εμφανίσθηκε στην εθνική τηλεόραση του Κοσσυφοπεδίου», σημειώνει το τούρκικο ‘Ντουνιά Μπουλτενί’.

Το βίντεο διέρρευσε- συνεχίζει το δημοσίευμα- και δείχνει περίπου 50 στρατιώτες ‘να ενισχύουν το εθνικό τους πνεύμα’, τραγουδώντας πως θέλουν να ‘πιούν το αίμα των Τούρκων, των Αλβανών και των Κοσοβάρων»

«Η Αγιά Σοφιά θα γίνει και πάλι ελληνική, η Κύπρος και η Μακεδονία ανήκουν στην Ελλάδα» ακούγεται  στο βίντεο, προκαλώντας την «Μεγάλη Ιδέα» της Μείζονος Ελλάδας.
Το βίντεο το οποίο είναι υπό έρευνα, καταδικάστηκε στην Αλβανία και στο Κοσσυφοπέδιο μετά τη δημοσίευσή του, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr