Ο Μανώλης Γλέζος ζήτησε να μην εφαρμοσθεί το ρωσικό εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα




Ο Εθνικός ήρωας της Ελλάδας, Μανώλης Γλέζος, γράφει ότι κατανοεί τους λόγους για τους οποίους η Ρωσία ανακοίνωσε την προσωρινή απαγόρευση για την εισαγωγή προϊόντων από την ΕΕ, αλλά σημειώνει ότι ο ελληνικός λαός βιώνει μια περίοδο ακραίας στέρησης, και με βάση τα ανθρώπινα συναισθήματα, ζητά την αναθεώρηση της απόφασης σχετικά με τους Έλληνες αγρότες.

Αύγουστος 9, 2014.

Αθήνα.Ria Novosti.
Ο εθνικός ήρωας της Ελλάδας, νικητής του Διεθνούς Βραβείου Ειρήνης Λένιν, Ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος, δήλωσε ότι κατανοεί τα κίνητρα της Ρωσικής 


Ομοσπονδίας σχετικά με την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων, αλλά ζητά από τη Ρωσία να δείξει ανθρωπιά και να μην εφαρμόσει το εμπάργκο στα ελληνικά τρόφιμα.

Ο Γλέζος, ο οποίος σύντομα θα γίνει 92 ετών, κατά τη διάρκεια της κατοχής στην Ελλάδα από τους Γερμανούς, έσκισε τη ναζιστική σημαία που είχε αναρτηθεί στην Ακρόπολη.

Τα ιστορικά γεγονότα ενώνουν την Ελλάδα με τη Ρωσία

Το Ria Novosti αναφέρει ότι ο αριστερός πολιτικός, υπενθύμισε τα ιστορικά γεγονότα που ενώνουν την Ελλάδα και τη Ρωσία σε μια επιστολή που  έστειλε στο Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν και επικαλείται ανθρωπιστικούς λόγους και της δεδομένης παραδοσιακής φιλίας μεταξύ των δύο λαών, ώστε να μην εφαρμοσθεί το εμπάργκο στα ελληνικά τρόφιμα.

Ο Γλέζος σημειώνει ότι η Ελλάδα  είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν απέστειλε στρατιώτες για να πολεμήσουν στο ανατολικό μέτωπο  εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου.
Αυτό αναγνωρίσθηκε από τον στρατάρχη Budyonny ο οποίος είπε ότι από τους συλληφθέντες από το σοβιετικό στρατό, Έλληνες κρατούμενοι δεν υπήρχαν.

«Οι Έλληνες είναι αντίθετοι στη νέα τάξη»

Σημειώνει, επίσης, ότι οι Έλληνες είναι αντίθετοι με τη δράση της ΕΕ στη Γιουγκοσλαβία και στη συνέχεια κατά το βομβαρδισμό της Σερβίας, κατά την εισβολή στο Ιράκ και τις απειλές κατά της Συρίας.

Σύμφωνα με τον Γλέζο, η Ελλάδα πληρώνει για αυτά, και οι Έλληνες από την Ελλάδα και την Κύπρο, έχουν γίνει πειραματόζωα της παγκόσμιας τάξης που επιδιώκεται να επιβληθεί σε όλον τον κόσμο», σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr