Ιράν: Η Δύση δημιούργησε παραπλανητικό μουσουλμανικό στρατό




Αύγουστος 4, 2014.

Τεχεράνη. (Fars)

Τα δυτικά κράτη έχουν διαμορφώσει μια σειρά από τις λεγόμενες μουσουλμανικές στρατιές για να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση της Ισλαμικής Αφύπνισης στον κόσμο, δήλωσε ο σύμβουλος του Διοικητή της Σώματος της Ιρανικής  Επαναστατικής  Φρουράς, Χόρσο Ορόουι, την Κυριακή.


«Τα δυτικά κράτη έχουν σχηματίσει ψεύτικες μουσουλμανικές στρατιές με ορισμένα χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν  στο Ιράκ, όπως  το πρώην  Μπάαθ στο στρατό ή ο (πρώην) κόκκινος στρατός του Αφγανιστάν καθώς και άλλες ομάδες που λειτουργούν με την υποστήριξή τους, σε μια κίνηση για να αντιμετωπίσουν την ανάπτυξη και την εξάπλωση της Ισλαμικής Αφύπνισης», είπε ο Ορόουι στους δημοσιογράφους στην πόλη Καζβίν του βόρειου Ιράν, σήμερα (χθες).

Ένας άλλος στόχος που επιδιώκεται με τις προσπάθειες  των αλαζονικών ομάδων που υποστηρίζουν και λειτουργούν κάτω από το όνομα του Ισλάμ, είναι η συνέχιση της ισλαμοφοβίας μεταξύ των πιστών των άλλων θρησκειών», πρόσθεσε.

Ο Ορόουι επεσήμανε τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από το «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε»- ΙΚΙΛ, στη Συρία και το Ιράκ, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ και οι Σιωνιστές παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτά τα εγκλήματα καθώς και άλλες δυτικές και αραβικές χώρες που επίσης ενισχύουν οικονομικά αυτές τις ομάδες.

«Οι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς ηγέτες του μουσουλμανικού κόσμου έχουν καταδικάσει τη βία και τα εγκλήματα της τρομοκρατικής ομάδας του ΙΚΙΛ στη Συρία και το Ιράκ», είπε.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr