Σέρβοι και Μαυροβούνιοι αγαπούν τον Πούτιν και μετά τους ντόπιους πολιτικούς




Οκτώβριος 1, 2014.

Οι Σέρβοι και οι Μαυροβούνιο στο Μαυροβούνιο τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν,παρά στον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου, Μίλο Τζουκάνοβιτς και το κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα των Σοσιαλιστών (ДПС),οι οποίοι έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος, όπως ο υποψήφιος πρόεδρος των Σέρβων, Ντομπρίλο Ντέντιτς.


Ο ίδιος παρότρυνε τους κρατικούς αξιωματούχους του Μαυροβουνίου να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κατανοήσουν το μήνυμα από το Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, ο  οποίος δήλωσε ότι η ένταξη στο ΝΑΤΟ είναι μια πρόκληση για τη Ρωσία.

«Το μήνυμα που έστειλε ο Σεργκέι Λαβρόφ, επιβεβαιώνει ότι η Ρωσική Ομοσπονδία παρακολουθεί σιωπηλά την επιδίωξη για κατοχή από το ΝΑΤΟ στην περιοχή, ειδικά στο Μαυροβούνιο, όπου το ρωσικό μετοχικό κεφάλαιο είναι πάνω από πέντε τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος. Μια τέτοια στάση, είτε του αρέσει είτε όχι, έχει μια λογική», είπε ο Ντέντιτς.

Σημείωσε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα, σύμφωνα με την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι  η πλειοψηφία είναι «Ρωσόφιλοι».

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr