ΥΠΕΞ Τσεχίας: Κακή η πολιτική της Ελλάδας με τους πρόσφυγες




Δεκέμβριος 1, 2014.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας, Μίλαν Χόβανετς,  δήλωσε ότι ο τσεχικός λαός πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει, εάν η χώρα θα δεχθεί πρόσφυγες από χώρες, στις οποίες υπάρχει πόλεμος, αλλά, κυρίως η επισήμανση έγινε για τη Συρία.


Το ζήτημα των προσφύγων, είπε ο ίδιος, θα συζητήσουν οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών της ΕΕ στις Βρυξέλλες την Παρασκευή.

Η Τσεχική Δημοκρατία, σύμφωνα με τον Χόβανετς, προς το παρόν είναι μόνο χώρα διέλευσης των προσφύγων, οι περισσότεροι των οποίων έχουν προορισμό τη Γερμανία.
«Πέρσι σημειώθηκε αύξηση προσφύγων από τη Συρία κατά 380 τοις εκατό σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος», προειδοποίησε ο Χόβανετς.

Πρόσθεσε ότι η Τσεχία κατάφερε να επιστρέψει τους πρόσφυγες από τις χώρες που διάβηκαν τα σύνορα με την ΕΕ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόβλημα υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, διότι στη χώρα αυτή υπάρχει κακή μεταναστευτική πολιτική, σημειώνει η σλαβική των Σκοπίων ‘Βέτσερ’ που ‘συλλαμβάνει’ κάθε τι αρνητικό που λέγεται διεθνώς για την Ελλάδα και το δημοσιεύει...

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr