Ξενοδοχεία Ελλάδας- Κύπρου έκπτωση 40 % σε Ρώσους
Ιανουάριος 28, 2015.

Ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων σε Κύπρο και Ελλάδα, ανακοίνωσαν μια σημαντική έκπτωση για τους Ρώσους, οι οποίοι θα κλείσουν  για περιηγήσεις σε αυτές τις χώρες, σημειώνει το πρακτορείο Itar Tass,  επικαλούμενο τον επικεφαλής της Επιτροπής Μεταφορών του Συνδέσμου Tour Operations  της Ρωσίας, Ντμίτρι Γκορίν.


«Τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο για τους Ρώσους, οι οποίοι θα προβούν σε πρόωρες κρατήσεις θα πληρώνουν για τις περιηγήσεις τους με έκπτωση από 30 έως 40 τοις εκατό», είπε ο Ντμίτρι Γκορίν.

Σύμφωνα με το Ρωσικό Σύνδεσμο, πολλοί Ρώσοι έχουν παραδοσιακά επιλέξει για θέρετρα διακοπών στην Αίγυπτο, Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία.

Αυτό σημαίνει ότι πολλοί θα είναι σε θέση να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς των κυπριακών και των ελλαδικών ξενοδοχείων.

Κατά το τρέχον έτος, σύμφωνα με τον Γκορίν, περίπου 10 εκατομμύρια Ρώσοι  σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό.  Αυτό δηλώνει ότι λόγο της κρίσης είναι λιγότεροι κατά 8 εκατομμύρια από το 2014.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr