Οι Αρμένιοι καταδίκασαν την επίσκεψη Νταβούτογλου στο Παρίσι




Ιανουάριος 12, 2015.

Η συντονιστική επιτροπή των αρμενικών οργανώσεων στη Γαλλία, καταδίκασε  τη συμμετοχή του Τούρκου πρωθυπουργού , Αχμέτ Νταβούτογλου,  στην πορεία στο Παρίσι για την τρομοκρατία, η οποία εκδηλώθηκε κατά της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Charlie Hebdo».


Το αρμενικό συμβούλιο επικρίνοντας τη Τουρκία, αναφέρει ότι η χώρα αυτή,  βοηθά τους τζιχαντιστές από τη μία και από την άλλη τρέχει για να συμπαρασταθεί στα θύμα των τρομοκρατών τζιχαντιστών.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται  ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει εκφράσει την αντίθεσή του στην Αρμενική Γενοκτονία, υπήρξε αδιαφορία για τη δολοφονία του Αρμένη δημοσιογράφου, Hrant Dink, στην Κωνσταντινούπολη στις 19 Ιανουαρίου του 2007. 

Καθώς και για τις τρεις Κούρδισσες που δολοφονήθηκαν στο Παρίσι στις 10 Ιανουαρίου 2013  και η ευθύνη προσανατολίζεται στις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, σημειώνει το δημοσίευμα του Firat.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr