Αλβανός πολιτικός: «Η Αλβανία θα αναγκασθεί να ‘αποικίσει’ στο Κοσσυφοπέδιο»




Ιανουάριος 12, 2015.

Ο συγγραφέας και βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος της Αλβανίας, Ben Blushi, ελπίζει να γίνει γρήγορα η ένωση του Κοσσυφοπεδίου με την Αλβανία και εξηγεί τους λόγους, θέτοντάς το θέμα,  σε άλλο επίπεδο.


Αφού  θα επισημάνει ότι δεν πρέπει να ατονήσει το ενδιαφέρον για την ένωση του Κοσσυφοπεδίου με την Αλβανία θα πει: 

«Ελπίζω να μην κάνω λάθος, αλλά στο μέλλον θα υπάρξει περισσότερη ανάγκη να ενωθεί το Κοσσυφοπέδιο με την Αλβανία. Το Κοσσυφοπέδιο (ως αραιοκατοικημένο) είναι ιδανικός τόπος. Κάποια μέρα η Αλβανία θα έχει πλέον ανάγκη για «αποικισμό» στο Κοσσυφοπέδιο, λόγω πληθυσμού και δεν θέλω να κερδοσκοπήσω,  αλλά  η ένωση πρέπει να γίνει για εθνικούς λόγους.

Βέβαια, το Κοσσυφοπέδιο, ίσως να έχει περισσότερο κρύο (λόγω ορεινής περιοχής) αλλά η Αλβανία θα μπορούσε να αξιοποιήσει τους φυσικούς του πόρους».

Ο ίδιος τόνισε  ότι κατά τον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου, είχε παραμεληθεί ένα στοιχείο, το χάσμα που υπάρχει μεταξύ του Βορρά  (με τον σερβικό πληθυσμό ) και του Νότου, με αποτέλεσμα να ‘υποφέρει’ η σημερινή δημοκρατία, γράφει το δημοσίευμα του Almakos.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr