Έκκληση ‘Ισλαμικού κράτους’ για νέες επιθέσεις εναντίον της Δύσης







Ιανουάριος 26, 2015.

Η εξτρεμιστική ομάδα ‘ισλαμικό κράτος’ προέβη σε ανάρτηση στο διαδίκτυο, μέσω ενός εκπροσώπου της, προτρέποντας τους μουσουλμάνους να πραγματοποιήσουν νέα επίθεση, μετά από αυτήν  στο γαλλικό περιοδικό «Charlie ebdo».


Ο Αμπού Μοχάμεντ Αλ Αντνάν, στην έκκλησή του αναφέρθηκε στις επιθέσεις στη Γαλλία, Αυστραλία, Καναδά και Βέλγιο και έκανε έκκληση στους «μουσουλμάνους της Ευρώπης να επιτεθούν στους άπιστους σταυροφόρους της Δύσης όπου και αν βρίσκονται», όπως σημειώνει το AFP.

«Τα χριστιανικά προπύργια θα συνεχίσουν να ζουν σε κατάσταση άγχους, φόβου και αβεβαιότητας.  Και ακόμη, τίποτε δεν έχετε δει», είπε ο τρομοκράτης στο βίντεο.
Ο ίδιος δήλωσε ότι η ομάδα του θα καθορίσει τους ‘εχθρούς’ και θα δώσει εντολή στους μουσουλμάνους να πραγματοποιήσουν επιθέσεις.

Η απειλή αυτή αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα ότι η ομάδα τζιχάντ θεωρεί θανάσιμους εχθρούς τους χριστιανούς και προγραμματίζει επιθέσεις σε χώρες της Δύσης.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr