«Η Βουλγαρία στέλνει όπλα στην Ουκρανία και στους Τζιχαντιστές»...




... καταγγέλλει ο πρόεδρος του κόμματος Ataka


Ιανουάριος 13, 2015.

Σόφια.

 Ο επικεφαλής του βουλγαρικού κόμματος Ataka, Βόλεν Σιντέροφ, κατήγγειλε σε εκπομπή της βουλγαρικής τηλεόρασης ‘Άλφα’, τη μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού από τη Βουλγαρία στην Ουκρανία. 


Μάλιστα, παρουσίασε και βιντεοκλίπ, στο οποίο εμφανίζονταν στρατιωτικά τζιπ που μεταφέρονταν με νταλίκες,  στον αυτοκινητόδρομο «Αίμος», με προορισμό την Ουκρανία.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2015 στην περιοχή Λόβετς και Γιαμπλάνιτσα.

Ο Σιντέροφ δήλωσε ότι το βίντεο αποτελεί στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι η Βουλγαρία συμμετέχει στην προμήθεια όπλων στη φασιστική χούντα στην Ουκρανία, όπως είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το θέμα θα το θέσει με επερώτηση στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, ρωτώντας τον πρωθυπουργό εάν η βοήθεια στην Ουκρανία αποτελεί επίσημη πολιτική της χώρας ή το βίντεο αποτελεί απόδειξη λαθρεμπορίου όπλων.

«Η Βουλγαρία συμμετέχει στο παιχνίδι της CIA. Δίνει όπλα στους τζιχαντιστές στη Συρία και το Ιράκ, εφοδιάζει τη φασιστική χούντα στην Ουκρανία με όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό», είπε ο Σιντέροφ.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr