Σερβία: Ο Βόισλαβ Σέσελι καλωσορίζει την αποστασιοποίηση της Ελλάδας από την ΕΕ




Φεβρουάριος 5, 2015.

Ο Βόισλαβ Σέσελι καλωσόρισε την αποστασιοποίηση της Ελλάδας από την ΕΕ και είπε ότι η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Σερβία, θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.


 Ο Σέρβος  εθνικιστής, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι τα βαλκανικά κράτη δεν έχουν καμία θέση στην ΕΕ και πρέπει να φύγουν από την ευρωζώνη.

«Ελπίζουμε ότι η εθνική συνείδηση θα ξυπνήσει στην αδελφική Βουλγαρία, η οποία για να εξευμενίσει τους Αμερικανούς και τις μεγάλες Ευρωπαϊκές Δυνάμεις, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει  το μεγάλο ρωσικό έργο του ‘South Stream’, ώστε να χάσει 12 δις ευρώ», δήλωσε στο «Regnum», ο Βόισλαβ Σέσελι.

«Είμαστε εθνικιστικό κόμμα που μάχεται για την κοινωνική δικαιοσύνη και ενάντια στην παγκοσμιοποίηση. Βρισκόμαστε στο ίδιο αεροπλάνο με τον ΣΥΡΙΖΑ- το κόμμα των Ελλήνων πατριωτών που θέλει το καλό του λαού του και μάχεται κατά της παγκοσμιοποίησης, της ηγεμονίας και της κυριαρχίας των μεγάλων δυνάμεων της ΕΕ για τη χώρα τους», κατέληξε.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr