Οικονομικό φόρουμ Επιμελητηρίων Αλβανίας– Τουρκίας






Απρίλιος 24, 2015.

Τίρανα.

Η Ένωση Επιμελητηρίων Εμπορίου και Βιομηχανίας της Αλβανίας και το Αγροτικό Συμβούλιο της Αλβανίας,  σε συνεργασία με την Ένωση Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων της Τουρκίας, πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή στα Τίρανα συνάντηση του «Επιχειρηματικού Φόρουμ Τουρκίας- Αλβανίας», με τη συμμετοχή των δυνητικών επιχειρηματιών από τις δύο χώρες, για την προώθηση της συνεργασίας στους τομείς της γεωργίας, του τουρισμού και της ενδυμασίας.



Ο Ιλίρ Ζίλα, πρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων Εμπορίου και Βιομηχανίας της Αλβανίας, είπε ότι η παρουσία σε αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός, των ανώτατων εκπροσώπων των τουρκικών και αλβανικών επιχειρήσεων, και όχι μόνον, αλλά τονίστηκαν οι άριστες εμπορικές σχέσεις και της οικονομίας που υπάρχουν μεταξύ των χωρών.


Στο Φόρουμ, επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία των δύο χωρών, από τον  πρόεδρο  του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Τουρκίας και Αλβανίας, Μουχάραμ Τσάν.


Κατά την ομιλία του εξήρε τη συνεχιζόμενη συνεργασία προσθέτοντας ότι υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης σε διάφορους τομείς  της οικονομίας, και ότι  έχει παρουσιασθεί μια ταχεία θετική αύξηση της εμπορικής συνεργασίας από έτος σε έτος,  όπως είπε.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr