Πέντε νέα πλοία και τέσσερα υποβρύχια στο Ρωσικό Στόλο της Μαύρης Θάλασσας




Απρίλιος 3, 2015.

Σύμφωνα με δημοσίευση της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας, νέα πολεμικά πλοία έχουν ενταχθεί  στο ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας.


Πρόκειται για τις φρεγάτες  τύπου «Talwar» (στα ρωσικά τύπος «1135.6») «Αντμιράλ Γκριγκορόβιτς», «Αντμιράλ Έσσεν» και «Αντμιράλ Μακάροφ», χαρακτηρίζονται ως σκάφη περιπολίας.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι τα πληρώματα είναι αποκλειστικά στρατιωτικό προσωπικό με σύμβαση.

Το κύριο πλοίο της σειράς αυτής το «Αντμιράλ Γκριγκορόβιτς», ετοιμάζεται να ξεκινήσει την επόμενη φάση των δοκιμών στη θάλασσα.

Και τα τρία αυτά πλοία είναι μέρος των πλοίων επιφανείας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και θα ενταχθούν στη βάση της Σεβαστούπολης.

Επίσης, άρχισε η εκπαίδευση των πληρωμάτων των μικρών πυραυλάκατων «Σερπούχοφ» και «Ζελιόνι Ντολ».

Μαζί με τα πέντε αυτά νέα πολεμικά πλοία, έχουν ενσωματωθεί και τα προηγμένα, κινούμενα με ντίζελ, τέσσερα υποβρύχια «Νοβοροσίσκ», «Ροστόφ να Ντάνου», «Στάρι Οσκόλ» και «Κράσνονταρ».

Τα δύο πρώτα υποβρύχια έχουν ήδη προβεί σε θαλάσσιες δοκιμές στο Στόλο της Βαλτικής και τώρα δοκιμάζουν τα οπλικά τους συστήματα σε  θαλάσσιες θέσεις του Βόρειου Στόλου.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr