Η Ελλάδα προειδοποιεί ότι η Ευρώπη θα δεχθεί Τζιχαντιστές εάν φύγει από τη ζώνη του ευρώ




Απρίλιος 7, 2015.

Η Ελλάδα έχει προειδοποιήσει τις Βρυξέλλες ότι οι διαδοχικές προσπάθειες από Ευρωπαίους αξιωματούχουν να «μπαίνει σαν σφήνα» στον κυβερνώντα συνασπισμό της ελληνικής κυβέρνησης, θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει τη χώρα, που βρίσκεται, ήδη, στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.


Αυτό δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, όπως σημειώνει το «Τσερνομόρε Νόβοστι».


Η δράση αυτή, σύμφωνα με τον υπουργό, μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι «η Αθήνα δεν θα είναι σε θέση να ελέγξει σωστά τα σύνορά της για να αποτρέψει τη διείσδυση των τζιχαντιστών στην ηπειρωτική Ευρώπη.

«Αυτή είναι μια κατάφωρη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας,  που είναι ανήκουστη για τα ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά και ανήθικη και επικίνδυνη. Εάν η Ελλάδα φύγει, διακυβεύεται κάτι περισσότερο από τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το ευρώ», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας.

Σύμφωνα με τον Καμμένο, η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι είναι πιο σημαντικό να διατηρηθεί η σταθερότητα της Ελλάδας, σε μια εποχή που η Δύση βρίσκεται σε αντίθεση με την τρομοκρατική ομάδα του  «ισλαμικού κράτους».

«Εάν η Ελλάδα, αφήσει τη ζώνη του ευρώ ή αναγκασθεί να βγει εκτός  της ευρωζώνηγς, στη συνέχεια κύματα  παράνομων μεταναστών, συμπεριλαμβανομένων των ριζοσπαστικών στοιχείων, θα σπεύσουν από την Τουρκία, καθιστώντας την  ως δρόμο προς την καρδιά της Δύσης», είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η Ελλάδα συνορεύει με την Τουρκία, η οποία έχει πλημμυρίσει από Σύριους πρόσφυγες. Η Τουρκία δεν εμποδίζει την άφιξη των μεταναστών στις ελληνικές ακτές, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr