Γερμανός συγγραφέας: Το ‘ισλαμικό κράτος’ σχεδιάζει «Γενοκτονία όλων των εποχών»






Απρίλιος 18, 2015.

Ο Γερμανός συγγραφέας Jürgen Todenhöfer, ισχυρίστηκε ότι η τρομοκρατική ομάδα του ‘ισλαμικού κράτους’ σχεδιάζει μια θρησκευτική γενοκτονία στη Συρία και το Ιράκ.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ‘Stern’ δήλωσε ότι μπορεί κανείς να νικήσει τον εχθρό του, όταν  έχει τη δυνατότητα να τον γνωρίζει.


Πρόσφατα, έχει δημοσιεύσει ένα βιβλίο που αναφέρεται στο ταξίδι του στη Μοσούλη και τη Ράκα, που το έκανε προκειμένου να δει «ιδίοις όμμασι», τι συμβαίνει πραγματικά στη Μέση Ανατολή.


«Πήγα εκεί με το γιο μου τον Φρειδερίκο, ο οποίος δεν ήθελε να με αφήσει ολομόναχο εκεί. Πήγαμε παίρνοντας μαζί μας τέσσερα χάπια, επειδή γνωρίζαμε τον κίνδυνο, σε περίπτωση απαγωγής. Είχαμε δει τους αποκεφαλισμούς και δεν θέλαμε κάτι τέτοιο για εμάς. Αλλά, τελικά, δεν γίναμε στόχος».

Ο Γερμανός συγγραφέας ανέφερε ότι προσπάθησε να καταλάβει την ιδεολογία της οργάνωσης.

«Για να την αντιμετωπίσουμε, πρέπει να γνωρίζουμε τα πάντα για τους τζιχαντιστές και το ‘ισλαμικό κράτος’.  Αντιλήφθηκα, ότι το ισλαμικό κράτος σχεδιάζει μια θρησκευτική γενοκτονία εκεί, μια γενοκτονία που θα είναι η μεγαλύτερη όλων των εποχών», είπε ο Todenhöfer.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr