Σκόπια: Ο Ιβάνοφ αναζητά υπηρεσιακό πρωθυπουργό







Παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις άρχισε ο πρόεδρος των Σκοπίων για την επιλογή ατόμου για επικεφαλής υπηρεσιακής κυβέρνησης στη χώρα


Μάιος 31, 2015.


Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ αναζητά ένα υποψήφιο για επικεφαλής μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης, η οποία προτείνεται  ως λύση για την κρίση στη χώρα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα διαδικτυακής ειδησεογραφικής πύλης, ο πρόεδρος  του νοτιοσλαβικού κράτους, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με προσωπικότητες  του δημόσιου βίου της χώρας,  προκειμένου να  επιλεγεί ο πρωθυπουργός της μεταβατικής κυβέρνησης.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Ιβάνοφ  συζητά, ήδη,  με μεγαλοεπιχειρηματίες, όπως  ο ιδιοκτήτης μιας μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας.

Η διερεύνηση αυτή του προέδρου των Σκοπίων, προκλήθηκε από προτάσεις κυβερνητικών αξιωματούχων, οι οποίοι δέχονται πιέσεις από  διεθνείς παράγοντες  για την επίλυση της πολιτικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr