Οι υπουργοί Εξωτερικών του ΝΑΤΟ τραγουδούν «We Are The World» στην Αττάλεια




Μάιος 14, 2015. Βίντεο.

Οι υπουργοί Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, τραγούδησαν το «We Are The World» στο δείπνο της συνάντησής τους στις 13 Μαΐου στην πόλη Αττάλεια της νότιας Τουρκίας.


Η ορχήστρα Enbe με έδρας την Κωνσταντινούπολη, υπό τη διεύθυνση του Behzat Gerceker έπαιξε για τους επισκέπτες υπουργους Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στο δείπνο την Τετάρτη.

Μετά το δείπνο, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu, ανέβηκε στη σκηνή για ευχαριστήσει την ορχήστρα. Εκείνη τη στιγμή ο Γκερτσέκερ πρότεινε στους υπουργούς να τραγουδήσουν ένα τελευταίο τραγούδι «για την ειρήνη».

Ο Çavuşoğlu κάλεσε στη σκηνή και άλλους υπουργούς, αλλά πρώτα από όλους κάλεσε τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά.


Ο Γραμματέας του ΝΑΤΟ,
Jens Stoltenberg, η διεθύνων την εξωτερική πολιτική της ΕΕ, Federica Mogherini και ο ανώτατος συμμαχικός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, στρατηγός Philip Breedlove  στη συνέχεια προσχώρησαν στην παρέα  να τραγουδήσουν.


Το τραγούδι "
We Are the World" είναι ένα φιλανθρωπικό τραγούδι που γράφηκε για την Αφρική το 1985 στις ΗΠΑ.

Γράφηκε από τον Michael Jackson και τον Lionel Richie με παραγωγό τον Quincy Jones και τον Michael Omartian για το άλμπουμ “We Are the World”, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr