Η Γεωργία θα αγοράσει το γαλλικό σύστημα αεράμυνας





Ιούνιος 16, 2015.
Ο υπουργός Άμυνας της Γεωργίας, στις 15 Ιουνίου ήρθε σε συμφωνία με τη Γαλλία σχετικά με αγορά συστήματος αεράμυνας για τη χώρα, όπως σημειώνει σχετικό δημοσίευμα  της ‘Georgia OnLine’ .


Ο υπουργός Άμυνας της Γεωργίας, Ηρακλής Αλασάνια, παρακολούθησε την 51η Διεθνή Έκθεση Αεροναυτικής  και Διαστήματος  στη  Le Bourget, στο Παρίσι.

Τον υπουργό Άμυνας της Γεωργίας, συνόδευε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Γεωργίας, υποστράτηγος Βαχτάγκ Καπανάντζε. Και οι δύο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επιθεώρησαν τον εξοπλισμό που παρουσιάζονταν στην αεροναυτική έκθεση.

Η αεροπορική έκθεση στη Le Bourget είναι από τις μεγαλύτερες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις, όπου, φέτος,  παρουσιάζονται τα τελευταία επιτεύγματα, καινοτόμες πρακτικές τόσο  σε στρατιωτικά, όσο  και σε πολιτικά αεροσκάφη, από Γάλλους και  διεθνείς κατασκευαστές.

Στη γαλλική έκθεση παρουσιάζεται το παρακάτω βίντεο:

 --


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ