Σκόπια: Τα προβλήματα στον αυτοκινητόδρομο «Αλέξανδρος ο Μακεδών»



http://www. echedoros-a.gr

Ιούνιος 23, 2015.

Ο αυτοκινητόδρομος « Αλέξανδρος ο Μακεδών», δηλαδή η  εθνική οδός του νότιου σλαβικού κράτους της πρώην Γιουγκοσλαβίας- FYROM, που διασχίζει από βορρά προς νότο το κρατίδιο και φθάνει μέχρι την πραγματική – ελληνική- Μακεδονία, παρότι  είναι νέα οδός έχει υποστεί φθορές και καθιζήσεις σε πολλά σημεία.


Σύμφωνα με τον διευθυντή της Δημόσιας Επιχείρησης των εθνικών οδών, Αλεξαντάρ Στογιάνοφ, οι παραμορφώσεις είναι επικίνδυνες για τα αυτοκίνητα που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο , όπου η ταχύτητα κίνησης είναι τα 120 χιλιόμετρα/ ώρα.

Ο Στογιάνοφ ανέφερε ότι  στο κομμάτι που βρίσκεται κοντά στην πόλη Βέλες θα γίνουν εργασίες και στα δύο ρεύματα για την αποκατάσταση των ζημιών. Η επένδυση είναι ύψους 10,3 εκατομμυρίων ευρώ.



Ο εθνικός αυτοκινητόδρομος του σλαβικού κράτους των Σκοπίων, έλαβε την ονομασία «Αλέξανδρος ο Μακεδών», στα πλαίσια της αλυτρωτικής πολιτικής (κατά της Ελλάδας),   που ακολουθεί η ακροδεξιά κυβέρνηση του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ