Τουρκία: Συνελήφθησαν τέσσερις τζιχαντιστές στα σύνορα με Συρία




http://www.echedoros-a.gr

Ιούνιος 17, 2015.
Η επίσημη ιστοσελίδα του Αρχηγείου του Γενικού Επιτελείου, εξέδωσε ανακοίνωση την Τετάρτη, στην οποία αναφέρεται ότι οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν τέσσερις τζιχαντιστές του ‘ισλαμικού κράτους’, καθώς προσπαθούσαν να περάσουν στην Τουρκία στις 15 Ιουνίου, για να σωθούν.


Οι τέσσερις μαχητές του ‘ισλαμικού κράτους’ συνελήφθησαν στην επαρχία Κίλις στη νοτιοανατολική Τουρκία, καθώς περνούσαν από τα συρματοπλέγματα.

Χιλιάδες Σύριοι πρόσφυγες εγκατέλειψαν τη συνοριακή πόλη Τελ Αμπιάντ όταν εντάθηκαν οι συγκρούσεις στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μεταξύ των κουρδικών δυνάμεων του YPG και των τζιχαντιστών του ‘ισλαμικού κράτους’. Το YPG κατόρθωσε να αποκτήσει τον έλεγχο της πόλης  τη Δευτέρα, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ