Σκόπια: Συνάντηση Αλί Αχμέτι με Θεοχάρη Λαλάκο




Ιούνιος 6, 2015.

Σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων, χθες έγινε συνάντηση μεταξύ του αρχηγού του αλβανικού κόμματος DUI, Αλί Αχμέτι, με τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματικής αποστολής στα Σκόπια, Θεοχάρη Λαλάκο.


Σε δελτίο Τύπου το αλβανικό κόμμα αναφέρει ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις διμερείς σχέσεις μεταξύ των Σκοπίων και της Ελλάδας, το ζήτημα της ονομασίας, την ευρωατλαντική ενσωμάτωση και την πολιτική κατάσταση στη χώρα.

Ο πρόερος Αχμέτι εξέφρασε την υποστήριξή του στην επίτευξη των μέτρων εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών και τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη δημιουργία σχέσεων καλής γειτονίας, ώστε να ξεπερασθούν οι διαφορές.

Ο επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, Λαλάκος, συναντήθηκε, μόλις μία ημέρα μετά από τη συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρμόδιος για την ευρωπαϊκή ενσωμάτωση, Φατμίρ Μπεσίμι, με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών,  Νίκο Κοτζιά, στην Αθήνα, σημειώνει το δημοσίευμα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr