Σκοτώθηκε ο Αλβανός από το Μαυροβούνιο που απείλησε για τζιχάντ στα Βαλκάνια





Ο  Αλβανός φανατικός ισλαμιστήςαπό το Μαυροβούνιο, σε πρόσφατη φωτογραφία με την οικογένειά του (το "μαύρο" δίπλα του είναι η ...γυναίκα του)

Ιούνιος 7, 2015.

Ο Μίζρα Χακλάι,  Αλβανός από την Ποντγκόριτσα, πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, που πρωτοστάτησε σε βίντεο του Ισλαμικού Κράτους που έκανε έκκληση σε Αλβανούς μουσουλμάνους στα Δυτικά Βαλκάνια (Αλβανία-Κόσοβο- Σκόπια- νότια Σερβία) για τζιχάντ κατά των ‘δικτατόρων’ της περιοχής, σκοτώθηκε στις μάχες που διεξάγονται στη Συρία.


Στο βίντεο που ανέβασε το ισλαμικό κράτος και στο οποίο παρουσιάζονταν ο Χακλάι προσπαθώντας να ξεσηκώσει του μουσουλμάνους των δυτικών Βαλκανίων, για να διαπράξουν  αιματηρές επιθέσεις κατά των ‘δικτατόρων’ στην περιοχή στο όνομα του Τζιχάντ, σήμερα δημοσιεύθηκε ότι ο εμφανιζόμενος Αλβανός έχει σκοτωθεί λαμβάνοντας μέρος στις μάχες των τζιχαντιστών  στη Συρία.

Η οικογένειά του, η οποία είπε ότι είδε το βίντεο με την έκκληση του Χακάι, αλλά, πρόσθεσε ότι πριν δύο ημέρες,  ενημερώθηκε για το θάνατό του στη Συρία.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr