Κατασκοπεία Αμερικανών στη γαλλική βιομηχανία- υπό το πρόσχημα της …τρομοκρατίας!



http://www.echedoros-a.gr

Ιούνιος 29, 2015.

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες (NSA) κατασκοπεύουν τη  βιομηχανική παραγωγή της Γαλλίας, αυτό δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα «Libération» και η ‘Mediapart’, γράφει ρωσικό δημοσίευμα.



Το άρθρο ( της γαλλικής Λιμπερασιόν) αναφέρει ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (NSA) παρακολουθεί κρυφά τις γαλλικές επιχειρήσεις και τα επιτεύγματά τους καθώς και το γαλλικό Υπουργείο Οικονομίας.

 Η συλλογή πληροφοριών αναφέρεται στις εμπορικές σχέσεις μεταξύ της Γαλλίας και των διαφόρων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων,  στις σχέσεις της με τους G8 και G20, καθώς και τις μεγάλες συμβάσεις που έχει συνάψει η Γαλλία και έχουν υπερβεί αυτές τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Η γαλλική εφημερίδα, αναφέρεται στα αρχεία  που δημοσιεύθηκαν από την  Wikileaks, και οι πληροφορίες είναι άκρως σημαντικές στην οικονομική κατασκοπεία αφού  προσδίδουν στις ΗΠΑ ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Και όλα αυτά, όπως σημειώνεται ειρωνικά, έγιναν από τους Αμερικανούς, υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Η επίσημη αντίδραση από το Παλάτι των Ηλυσίων  για τα σκανδαλώδη αυτά έγγραφα δεν έχει ακόμη παρουσιασθεί, αφού μόλις προχθές αναφέρθηκε ότι η NSA κατασκόπευε όλους τους Γάλλους προέδρους της τελευταίας 15ετίας.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ