Συρία: Οι Κούρδοι πολιορκούν το Tel Abyad και απέκλεισαν τους δρόμους προς Ράκα



Türkiye'ye Giriş Yapan Suriyelilerin Yürek Burkan Halleri,

Σύριοι πρόσφυγες φθάνουν συνεχώς στα σύνορα της Τουρκίας και προσπαθούν να διέλθουν στο τουρκικό έδαφος

Suriyeliler Akçakale Tren İstasyonu

Ιούνιος 15, 2015.

Οι κουρδικές δυνάμεις YPG (μονάδες λαϊκής άμυνας) έχουν πολιορκήσει την πόλη Τελ Αμπιάντ και απέκλεισαν τις οδούς που οδηγούν στην πόλη Ράκα, εγκλωβίζοντας τους Τζιχαντιστές του ‘ισλαμικού κράτους’, γράφει τούρκικο δημοσίευμα με τη μορφή του επείγοντος.



Suriyeliler Türkiye



Ankara, akşam "Sınırı açın" talimatı verdi ama bu kez IŞİD militanları engelledi.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτιμάται ότι περίπου 100 με 150 ισλαμιστές  έχουν παγιδευτεί την Tel Abyad  καθώς φαίνεται οι Κούρδοι της Συρίας να ελέγχουν  και τις συνοριακές διαβάσεις προς την Τουρκία.


Bunun üzerine Suriyeliler mayınlı bölgeye yönelince askeri güvenlik koridoru oluşturulup geçiş sağlandı.



Telleri aşarak Akçakale



İşte yürek burkan o görüntüler...


Οι κουρδικές δυνάμεις ενισχύονται με επιθέσεις από αέρα των δυνάμεων του διεθνούς Συνασπισμού υπό την ηγεσία των Αμερικανών.










«Αυτό έχει ως συνέπεια»- γράφει το δημοσίευμα- «χιλιάδες Σύριοι να συγκεντρώνονται στα σύνορα με τη Τουρκία, προκειμένου να αποφύγουν τους βομβαρδισμούς και ζουν τώρα ένα μεγάλο δράμα».






































               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ