Σινά: Ο αιγυπτιακός στρατός σκότωσε 20 τζιχαντιστές



http://www.echedoros-a.gr

Ιούλιος 18, 2015.

Σκληρές μάχες διεξήχθησαν σήμερα, Σάββατο, στο βόρειο Σινά μεταξύ του αιγυπτιακού στρατού και ισλαμιστών τρομοκρατών του ‘ισλαμικού κράτους’.


Σύμφωνα με το ‘Σκάι Νιουζ αλ Αράμπια’, που επικαλείται εκπρόσωπο του στρατού της Αιγύπτου, σκοτώθηκαν 20 τζιχαντιστές, ενώ από τη πλευρά του στρατού σκοτώθηκαν πέντε στρατιώτες και άλλοι επτά τραυματίστηκαν.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι οι αιγυπτιακές δυνάμεις κατάφεραν να καταστρέψουν ένα όχημα που μετέφερε ένοπλους, που είχαν σκοπό να επιτεθούν στο στρατόπεδο Ζούντ Σέιχ του βόρειου Σινά.

Ο στρατιωτικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο στρατός της Αιγύπτου ‘χτενίζει’ όλη την περιοχή του βόρειου Σινά και στην επιχείρηση αυτή συνέλαβε αρκετούς ισλαμιστές  που έφεραν μαζί τους αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς και υλικά παρασκευής εκρηκτικών.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ