Σκόπια- Δημοσιογράφος: Με χτύπησαν άνθρωποι προσκείμενοι στην κυβέρνηση





Ιούλιος 21, 2015.

Ο δημοσιογράφος, Μαριάν Σταμενκόφσκι, που ασκεί αντιπολιτευτική κριτική στην κυβέρνηση του ακροδεξιού κόμματος VMRO-DPMNE των Σκοπίων σε ιστοσελίδα, προέβη σε δηλώσεις σήμερα, μετα τον ξυλοδαρμό του, κατά τη διάρκεια της περίθαλψης του στο δημόσιο νοσοκομείο των Σκοπίων.



Με σπασμένη μύτη και χέρι και με μια βαθιά ουλή στο κεφάλι με 16 ράμματα, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας  Dokaz’, Σταμενκόφσκι,  ανέφερε ότι τα πέντε άτομα που προέβησαν σε επίθεση εναντίον του με σιδερένιους λοστούς είναι προσκείμενα υποκείμενα της ακροδεξιάς κυβέρνησης και έχουν  βαρύ ποινικό μητρώο.



Η αποκάλυψη έγινε από την καταγραφή των  ιδιωτικών καμερών ασφαλείας που είναι τοποθετημένες  στο εν λόγω κτήριο, όπου καταγράφηκαν  όλες οι ενέργειες των ατόμων που διενήργησαν την επίθεση. 

Και τα άτομα αυτά είναι κοινοί κακοποιοί, με βεβαρημένο ποινικό μητρώο,  που χρησιμοποιούνται για λογαριασμό του σλαβικού κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE κατά των πολιτικών αντιπάλων του, όπως δήλωσε ο Σταμενκόφκσκι.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ