Ο ρωσικός πληθυσμός συμφωνεί σε αύξηση των δαπανών για την άμυνα της χώρας




Ιούλιος 22, 2015.

Δημοσιοποιήθηκαν στη Ρωσία τα αποτελέσματα έρευνας  από την εταιρεία δημοσκοπήσεων «Levad-Center». Σύμφωνα με αυτήν, το 53% των Ρώσων, τάσσεται υπέρ της αύξησης των αμυντικών δαπανών, ακόμη και αν βλαφτεί η οικονομία της χώρας.


Αυτό αναφέρεται στην ιστοσελίδα της.

Ταυτόχρονα, η άποψη ότι η Ρωσία είναι πιο σημαντικό να είναι ισχυρή οικονομικά και όχι στρατιωτικά, υποστηρίζεται από το 58 τοις εκατό των ερωτηθέντων.

Όλο και περισσότεροι Ρώσοι - 64% - πιστεύουν ότι η χώρα είναι, επίσης,  σημαντικό να έχει οικονομικές σχέσεις με τη Δύση, αναφέρει το δημοσίευμα.

Η έρευνα που είχε τίτλο «Οικονομία και Άμυνα», πραγματοποιήθηκε από τις 19 ως τις 22 Ιουνίου και συμμετείχαν σε αυτήν 1.600 άτομα από 134 πόλεις σε 46 περιφέρειες της Ρωσίας.
Η αυτόνομη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Αναλυτικό Κέντρο Γιούρι Λεβάντι» (АНО Левада-Центр),  είναι μία ρωσική μη κυβερνητική  ερευνητική οργάνωση.

Το Κέντρο διεξάγει τακτικά τις δικές του εθιμικές και κοινωνιολογικές έρευνες  και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ρωσικές εταιρείες στο χώρο της.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ