Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Αντίδραση ‘Ισλαμικού κράτους’ για συλλήψεις τζιχαντιστών στα Σκόπια


Αύγουστος 8, 2015.

Δύο ημέρες μετά την αστυνομική επιχείρηση στην πΓΔΜ, κατά των εγχώριων τζιχαντιστών, όπου συνελήφθησαν 9 άτομα και άλλα 20 αναζητούνται,  υπήρξε αντίδραση  από αλβανικό παρακλάδι της  τρομοκρατικής ομάδας του ‘ισλαμικού κράτους’, που έστειλε μήνυμα που αναρτήθηκε στο κοινωνικό δίκτυο ‘Facebook’ καλώντας τους Αλβανούς, όπου γης, να πάρουν τα όπλα και ετοιμαστούν για πόλεμο με τους απίστους.


Αυτός που έστειλε το μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο είναι κάποιος ‘Σεϊφεντίν αλ Αλμπάνι’ όπου αναφέρεται « Ήρθε η ώρα οι τζιχαντιστές του ‘ισλαμικού κράτους’ να αναλάβουν δράση στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα στα Σκόπια», και υπογράφεται από κάποιον με το ψευδώνυμο Τζαβίτ Τζαβίτ.

Συμπλήρωμα του μηνύματος εμφανίστηκε λίγη ώρα μετά που έλεγε «Ήρθε η ώρα για την εξάλειψη της καταπίεσης των Σλάβων (sllav) στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία (Σκόπια).
Το άτομο που ανάρτησε αυτό το μήνυμα δεν έχει πραγματική ταυτότητα, αλλά υπάρχει υποψία ότι πρόκειται για πολίτη που είναι μέλος του ‘ισλαμικού κράτους’ και έχει πολεμήσει στη Συρία, γράφει το δημοσίευμα.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ