Σκόπια: Κι άλλη σύλληψη τζιχαντιστή που πολέμησε με το ισλαμικό κράτος





Αύγουστος 14, 2015.

Σκόπια.

Το υπουργείο Εσωτερικών του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων, συνέλαβε ακόμη έναν ύποπτο στο πλαίσιο της επιχείρηση ‘κύτταρο’ που πολέμησε στις τάξεις του ισλαμικού κράτους στη Συρία, γράφει σήμερα, σκοπιανό δημοσίευμα.


Η αστυνομική διεύθυνση δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το άτομο που συνελήφθη.

Θεωρείται ότι είναι ένας από τους 27 τζιχαντιστές που αναζητούνται, οι οποίοι έχουν πολεμήσει στη Συρία και διέφυγαν κατά την πρόσφατη αστυνομική επιχείρηση που έγινε ταυτόχρονα σε πόλεις της πΓΔΜ.

«Ο ύποπτος κατηγορείται για «συμμετοχή σε ξένες παραστρατιωτικές οργανώσεις ή σχηματισμούς και θεωρείται ότι έχει πράξει εγκληματική δράση», γράφει το δημοσίευμα.
Δεν είναι γνωστό πόσοι πολίτες της πΓΔΜ έχουν ενταχθεί στο ‘ισλαμικό κράτος’, αφού η κυβέρνηση των Σκοπίων, δεν είχε υπηρεσία καταγραφής των ισλαμιστών τρομοκρατών που μετέβησαν στη Συρία και στο Ιράκ.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ