Σκόπια: Η νευροψυχιατρική ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου




Με …ντοπαμίνη κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος τον κόσμο, υποστηρίζουν οι μακεδονιστές των Σκοπίων

Αύγουστος 13, 2015.

Του Βλάντισλαβ Περούνοβιτς

Σκόπια.

Η πρόσφατα παρουσιασθείσα εκπομπή  από την τηλεόραση ‘Σόνσε’ (TV ήλιος), που ένα ακραίο φασιστικό κανάλι στα Σκόπια, που φιλοξένησε μια συνέντευξη του Νίτσε Ντιμόφσκι που αυτοχαρακτηρίζεται «Μακεδών», και ο οποίος είναι  ένας εθνο-μυστικιστής και εθνο-αλχημιστής που συγχωνεύει τον Χριστιανισμό, την αστροφυσική, την εναλλακτική ιστορία και άλλες ψευδοεπιστήμες, μάλιστα είναι αντιπρόεδρος του λεγόμενου « Παγκόσμιου Μακεδονικού Κονγκρέσου» (των Σλάβων της Διασποράς).


Σε αυτήν την  τηλεοπτική συζήτηση στο Κανάλι του ΄ήλιου’, υποστήριξε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Έλληνας κατακτητής, χρησιμοποίησε  τεχνικές της επέκτασης του μυαλού, οι οποίες έγιναν γνωστές μόνο στην σύγχρονη εποχή μας.

Ο Αντιπρόεδρος, λοιπόν, του (σλαβικού) ‘Μακεδονικού Κογκρέσου’, Νίτσε Ντιμόφσκι ο ‘Μακεδών’, συνέγραψε στη σλαβική γλώσσα την περίφημη «Μακεδονική Προσευχή» που δίνει μια  νευροψυχιατρική εικόνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης του στη σκοπιανή «TV Sonse».

Ο ίδιος εκτιμά ότι το έργο του Αλεξάνδρου ήταν αποτέλεσμα μια δραστικής επέμβασης της  ντοπαμίνης  στο κεντρικό νευρικό σύστημα του σώματός του.

Αυτή η πρόσφατη εκπομπή είναι ένα υποδειγματικό δείγμα του φασισμού και του εθνικού μυστικισμού που είναι μια τάση που επικρατεί στην πΓΔΜ (από τους ‘μακεδονιστές’).


Το βίντεο 


Η μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε από αυτόν (τον Μέγα Αλέξανδρο), στην εποχή του δεν την γνώριζαν, όπως σήμερα την κατανοούμε. Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω επιστημονικά. Έτσι σήμερα έχουμε ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Εκείνους τους καιρούς, δεν υπήρχε. Θα ξεκινήσω με τα φωτόνια. Στους αρχαίους χρόνους, δεν μπορούσε να έχει ιδέα ότι μπορούμε να υπολογίσουμε τα φωτόνια που έρχονται στη γη  από τον Ήλιο.

Προχωρώντας  περισσότερο,  ανακάλυψα το τέλειο… τη  απόλυτη μέθοδο που χρησιμοποιούσε , κάτι που ασυνείδητα το κάνουμε, , όπως τώρα αποδεικνύεται από το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για την ιατρική επιστήμη.

Προχωρώντας βαθύτερα, ανακάλυψα ότι έκανε προγραμματισμό μέσω του υποσυνείδητού του, δηλαδή το συνείδηση και το υποσυνείδητο.

Οι πληροφορίες που (ο Αλέξανδρος) έδωσε, ενώ είχε πέσει σε ύπνο, γιατί το υποσυνείδητο και η συνείδησή του εξισώνονταν κατά 50% με 50% κατά τη διάρκεια του ύπνου και της εγρήγορσης, εισήλθε το πρόγραμμα στο υποσυνείδητό του και είχε προβλέψει  αυτό που θα συνέβαινε.

Γιατί συμβαίνει αυτό;
Επειδή σε εμάς, στο σώμα μας,  είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε, έχουμε πεπτίδια που αντιδρούν  σε ότι σκεφτόμαστε. Έτσι, αυτό που (ο Μέγας Αλέξανδρος) σκέφτηκε, το αισθάνθηκε. Εκείνα τα πεπτίδια έγιναν μεγαλύτερα και άλλαξαν τη δόνηση του σώματος και το μετέφεραν σε ένα υψηλό επίπεδο.

Και γιατί να το αλλάξουν; Λόγω του ύδατος που έχει το σώμα μας.

Έτσι, ο ίδιος (ο Μέγας Αλέξανδρος) είχε μια τέτοια παθιασμένη επιθυμία να προχωρήσει περαιτέρω, για να κατακτήσει τον κόσμο και να φθάσει στο τέλος του κόσμου, φαντάζονταν ότι όταν φθάσει στο τέλος του κόσμου, όπου ο ήλιος ανατέλλει θα είχε κατακτήσει όλο τον κόσμο.
 Έτσι, αυτή την παθιασμένη επιθυμία προκάλεσε η χρήση της ντοπαμίνης.
Η ντοπαμίνη προκλήθηκε από τους υποθαλάμους. Τα πεπτίδια και η ντοπαμίνη δημιουργήθηκαν από  τους υποθαλάμους. Έτσι, λοιπόν,  η ντοπαμίνη είναι ένα φυσικό ναρκωτικό, από τα πιο ισχυρά.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ