Αμερικανίδα ακτιβίστρια έγινε ‘σκλάβα του σεξ’ του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους












Αύγουστος 15, 2015.

Ισραηλινό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, ηγέτης του ‘Ισλαμικού Κράτους’ έχει βιάσει επανειλημμένα μια Αμερικανίδα ακτιβίστρια και υπάλληλο της αμερικανικής ανθρωπιστικής αποστολής, την 26χρονη, Kayla Jean Muller, η οποία συνελήφθη από τους τζιχαντιστές στη Συρία τον Αύγουστο του 2013.



Η Μάλερ συνελήφθη στην πόλη του Χαλεπίου. Αργότερα οι ισλαμιστές ζήτησαν λύτρα  για την απελευθέρωσή της, το ποσό των € 5 εκατομμυρίων.

Το Φεβρουάριο του 2015, ο Λευκός Οίκος, ανακοίνωσε ότι μια Αμερικανίδα που εργαζόταν στη Συρία ως εθελόντρια σκοτώθηκε. Το Ισλαμικό κράτος εξέδωσε μια δήλωση,  που έλεγε ότι μια γυναίκα σκοτώθηκε  από τα πυρά της ιορδανικής πολεμικής αεροπορίας κοντά στη Ράκα, στο βόρειο τμήμα της Συρίας.

Μια 14χρονη όμηρος, από τη φυλή των Γεζιτών, που είχε καταστεί σκλάβα του σεξ και έζησε μαζί με την Μάλερ αρκετούς μήνες που ήταν και αυτή σε αιχμαλωσία και κατάφερε να διαφύγει, δήλωσε ότι η Αμερικανίδα έγινε «γυναίκα» του Μπαγκντάντι.

Σύμφωνα με αυτήν, ο ηγέτης του ‘Ισλαμικού Κράτους’ είχε επανειλημμένα σεξουαλικές πράξεις με την Αμερικανίδα.

Όπως αναφέρθηκε από το Associated Press, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, έχουν επιβεβαιώσει τα λόγια του κοριτσιού που δραπέτευσε και ενημέρωσαν τους γονείς της στην Αμερική.

Η 14χρονη είπε ακόμη ότι η Αμερικανίδα Μάλερ διδάσκονταν αραβικά κατά την αιχμαλωσία της και ότι πολλοί ένοπλοι είχαν βιάσει τις υπόλοιπες γυναίκες που βρίσκονταν σε ομηρεία.

Νωρίτερα το τηλεοπτικό κανάλι ABC, ανέφερε, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές, ανέφερε ότι η Μάλερ θεωρούνταν ‘ιδιοκτησία’ του Αλ Μπαγκντάντι και η συνεύρεση με την Αμερικανίδα γινόταν σε σπίτι του ηγέτη των ισλαμιστών από την Τυνησία, Αμπού Σαγιάφ, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αμερικανικής αεροπορικής επίθεσης το Μάιο του τρέχοντος έτους.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ