Διείσδυση στην ΕΕ πάνω από 4000 τζιχαντιστές ‘υπό το πρόσχημα των προσφύγων’




«Μάλιστα, ένας από τα ηγετικά στελέχη του Ισλαμικού κράτους, δημοσίευσε με υπερηφάνεια μια φωτογραφία στην ελληνική επικράτεια, έχοντας ξυρισμένη τη γενειάδα του», σημειώνει το δημοσίευμα παραθέτοντας παλαιότερη φωτογραφία  του ιδίου ατόμου με τον οπλισμό του στη Συρία.

Σεπτέμβριος 7, 2015.

Πάνω από τέσσερις χιλιάδες φανατικοί του ‘Ισλαμικού κράτους’ διείσδυσαν στο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό το πρόσχημα των προσφύγων, γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Express».
 
Οι τζιχαντιστές εισήλθαν  στην Ευρώπη περνώντας τα συροτουρκικά σύνορα. Τον περασμένο Μάιο είχε αναφερθεί ότι οι τζιχαντιστές που εισήλθαν στην Ευρώπη ήταν περιορισμένοι, αλλά τώρα ο σύμβουλος της  λιβυκής κυβέρνησης Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν δήλωσε ότι οι τζιχαντιστές εκμεταλλεύονται τις βάρκες και φορτώνουν σε αυτές ομοϊδεάτες τους υπό το πρόσχημα του πρόσφυγα προκειμένου να μεταβούν ανεξέλεγκτα στην Ευρώπη.

Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν στοιχεία ποιοι από αυτούς είναι μέλη του ‘Ισλαμικού κράτους’ και επωφελούνται από την έλλειψη στοιχείων, αλλά και ελέγχου, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο το χάος που επικρατεί.

Η Ίντερπολ παρακολουθεί ορισμένους μετανάστες που ανήκουν σε φατρίες που σχετίζονται με Τζιχάντ, αλλά ο αριθμός τους δεν σαφής. Μέλη της Αλ Κάιντα, του Ισλαμικού κράτους και του Μετώπου αλ Νούσρα, ακόμη και μικρότερων εξτρεμιστικών ομάδων κατέφεραν να περάσουν τα σύνορα με πλαστά πιστοποιητικά.

Μάλιστα, ένας από τα ηγετικά στελέχη του Ισλαμικού κράτους, δημοσίευσε με υπερηφάνεια μια φωτογραφία στην ελληνική επικράτεια, έχοντας ξυρισμένη τη γενειάδα του, σημειώνει το δημοσίευμα παραθέτοντας παλαιότερη φωτογραφία  του ιδίου ατόμου με τον οπλισμό του στη Συρία.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ