Νετανιάχου: Εχθροί του Ισραήλ είναι οι Σουνίτες και οι Σιίτες του Ισλάμ








Σεπτέμβριος 24, 2015.


Στην τελετή για την 65η επέτειο ίδρυσης των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ-  της Μοσάντ, ο πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου καθόρισε ως εχθρούς του Ισραήλ τους μουσουλμάνους, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.


Η Μοσάντ είναι η εγγύηση ύπαρξης του Ισραήλ

Ο Νετανιάχου αναφερόμενος στην προσφορά της Μοσάντ για την ύπαρξη του Ισραήλ τόνισε ότι αυτή είναι αναντικατάστατη «και για εμάς έχει ζωτική σημασία προκειμένου το Ισραήλ να καταστεί  μια περιφερειακή και παγκόσμια δύναμη και για αυτό έχει πολύ δουλειά. Η Μοσάντ είναι η εγγύηση του Ισραήλ της ύπαρξης του Ισραήλ», είπε.
Εχθρός το Ισλάμ

Αναφερόμενος- συνεχίζει το τούρκικο δημοσίευμα- στους εχθρούς του Ισραήλ είπε ότι «ο εχθρός έχει διπλή υπόσταση.
 Πρώτο είναι το Ιράν που διαχειρίζεται τους Σιίτες μουσουλμάνους και δεύτερος εχθρός, τώρα, είναι το ‘ισλαμικό κράτος’ που διοικείται από Σουνίτες μουσουλμάνους. 
Αυτοί οι δύο ανταγωνίζονται μεταξύ τους, για έναν κόσμο στον οποίο δεν ανήκουμε. Και το ξέρουν αυτό», είπε.

Κυβερνοχώρος

Ο Νετανιάχου τόνισε ότι είναι ευκαιρία να κυριαρχήσουν οι Ισραηλινοί στον κυβερνοχώρο, ένας τομέας στον οποίο έχουν δυνατότητες.

Η Μοσάντ ιδρύθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1947 με έδρα το Τελ Αβίβ και κυρίως ασχολείται με θέματα εξωτερικού που αφορούν το Ισραήλ και τους Εβραίους.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ