Η Βουλγαρία «δεν θα επιτρέψει» λαϊκίστικα κόμματα όπως ΣΥΡΙΖΑ και PODEMOS










Σεπτέμβριος 7, 2015.



Ο πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος GERB,  Τσβέταν Τσβετάνοφ, επιβεβαίωσε την υποστήριξη του κόμματος στον αγώνα κατά της διαφθοράς, όπως πρότεινε η Επίτροπος Μεγκλένα Κούνεβα. 


Ο Τσβετάνοφ δήλωσε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να υιοθετήσει μια μεγάλη πολιτική συναίνεση, εφόσον αυτό θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητά του.

Αυτά ειπώθηκαν σε Φόρουμ για το μέλλον των πολιτικών κομμάτων στη Βουλγαρία.

Ο Τσβετάνοφ κάλεσε όλα τα πολιτικά μέρη να αποφεύγουν φαινόμενα πολιτικών λαϊκισμού, όπως αυτά που ακολουθούν τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ (στην Ελλάδα) και Ποδέμος (στην Ισπανία).

«Πρέπει να κάνουμε κάτι, ώστε να αποτραπεί το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ και το φαινόμενο Ποδέμος» 

Το πρωτοκλασάτο μέλος του κυβερνώντος κόμματος, τόνισε ότι ο  λαϊκισμός έχει τεράστια επίδραση στο λαό, και τα μικρότερα κόμματα που βασίζονται στο λαϊκισμό, υπόσχονται τα πάντα, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, γιατί σε σημαντικά πράγματα που αφορούν τη χώρα αποφεύγουν να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ