Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Η Γερμανία επιστρέφει 75 χιλιάδες μετανάστες από τα Δυτικά Βαλκάνια
Οκτώβριος 29, 2015.

Οι γερμανικές αρχές έχουν προειδοποιήσει ότι θα αρχίσουν τη μαζική επιστροφή πάνω από 75 χιλιάδες αιτούντων άσυλο από χώρες των Δυτικών Βαλκανίων. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι από τη Σερβία, την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και τα Σκόπια, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα που επικαλείται την Deutsce Welle.


Μέχρι το τέλος του έτους θα  έχουν εγκαταλείψει τη Γερμανία και οι ψευδώς αιτούντες άσυλο πρέπει να προμηθευτούν εισιτήρια για την επιστροφή τους.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, όσοι αρνηθούν να επιστρέψουν στις χώρες τους θα απελαθούν και θα κοπεί κάθε δυνατότητά τους για παραμονή στη Γερμανία. 

Τα νέα μέτρα προβλέπουν, ωστόσο, ότι όσοι από τους  μετανάστες, που κατά πλειοψηφία είναι Αλβανοί,  έχουν εξασφαλίσει άδεια για εργασία ή κατάφεραν να ασχοληθούν με το επάγγελμά τους ή κάνοντας άλλες δραστηριότητες, αυτοί ξεφεύγουν από το καθεστώς των αιτούντων άσυλο και μπορούν να παραμείνουν.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: