Συρία: Η Ουάσιγκτον δεν θα προστατεύσει την αντιπολίτευση από τους Ρώσους









Οκτώβριος 2, 2015.



Ειδησεογραφική  ιστοσελίδα της Συρίας, σημειώνει ότι οι Αμερικανοί δεν προτίθενται να προστατεύσουν την ένοπλη συριακή αντιπολίτευση και τις ισλαμικές ομάδες που την υποστηρίζουν,  από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς, που στοχεύουν σε κάθε τρομοκρατική ομάδα που απειλεί το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ.


«Οι ομάδες αυτές υποφέρουν από ελλείψεις όπλων και προσωπικού και τώρα έχουν μια νέα απειλή, την πιο επικίνδυνη για την ίδια της ύπαρξή τους, και αυτή είναι οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές.

 Η Ουάσιγκτον φάνηκε απρόθυμη για την αντιμετώπιση τους. 

Αυτές οι ομάδες αποτελούνταν από αγωνιστές της αντιπολίτευσης και υποστηρίζονταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στον εμφύλιο πόλεμο», σημειώνει χαρακτηριστικά η συριακή ιστοσελίδα που φαίνεται να κλίνει στην αντιπολίτευση της Συρίας.

 --



               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ