Σερβικά ΜΜΕ: Ο Τσίπρας θα προδώσει τη Σερβία με αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου















Οκτώβριος 2, 2015.








Τα σερβικά μέσα ενημέρωσης αντιδρούν στη  θέση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, που έκανε πρόσκληση στον Χασίμ Θάτσι να επισκεφθεί το Ελληνικό Κράτος, αναφέρει η «Klan Kosova».
 

«Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, κάλεσε τον ομόλογό του, Χασίμ Θάτσι να επισκεφθεί την Αθήνα και εξέφρασε την υποστήριξη της Ελλάδας στις προσπάθειες του Κοσσυφοπεδίου για ένταξη στους διεθνείς οργανισμούς, βάσει του διεθνούς δικαίου και προς όφελος της σταθερότητας στην περιοχή».

 
Η εφημερίδα «Blic» του Βελιγραδίου, εξάλλου, γράφει ότι η δήλωση αυτή επιβεβαιώνει τη θέση ότι η Αθήνα προετοιμάζει το έδαφος για την επίσημη αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου.


Συγκεκριμένα ο Σέρβος πολιτικός αναλυτής Ντράγκομιρ Αντιέλκοβιτς αναφερόμενος στον Τσίπρα έγραψε ότι «ο Τσίπρας είναι ασταθής πολιτικός και κοιτάζει μόνο το πολιτικό του συμφέρον», γράφει το δημοσίευμα.








--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ