Μπορίσοφ: Να ακούνε προσεκτικά οι Ρώσοι αυτά που λέω…






Οκτώβριος 14, 2015.

Σόφια.
 
«Η ντροπή δεν είναι δική μου, αλλά των Ρώσων, που στους Σλάβους αδελφούς, στους φίλους, στους Βούλγαρους Ορθόδοξους, πουλάνε το πιο ακριβό αέριο στην Ευρώπη, εδώ και δεκαετίες», είπε ο Μπορίσοφ απαντώντας στον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, που τον κατέκρινε για τη ματαίωση των ρωσικών ενεργειακών έργων στη Βουλγαρία.


Ο Μπορίσοφ αναφερόμενος στον Λαβρόφ τόνισε «εκτιμώ τη γνώμη του, είναι ένας πολύ καλός διπλωμάτης, αλλά είχε πει κάποτε ότι τα Σκόπια να μοιραστούν με την Αλβανία, έτσι δεν πάντα σωστός», είπε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης ο Μπορίσοφ.

Όσο για τις δηλώσεις του στο αμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο ανέφερε ότι ‘έδωσε  μόνο ένα παράδειγμα,  για να μην επιτρέψει άλλη διαφθορά σε διάφορα έργα, όπως έγινε με τον πυρηνικό σταθμό Μπέλενε, που δαπανήθηκαν χρήματα και η διαφθορά δεν έχει αμφισβητηθεί μέχρι σήμερα», είπε.

Συμβούλεψε, μάλιστα, στους Ρώσους « με κάθε σεβασμό, να ακούνε προσεκτικά αυτά που λέω».
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ