Το ‘Ισλαμικό κράτος’ καλεί σε συμμαχία την ‘αλ Νούσρα’ κατά του στρατού της Συρίας



Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες που βρίσκονται στη Συρία, υπέκλεψαν τηλεφωνικές συνομιλίες  των τρομοκρατών


Οκτώβριος 21, 2015.

Διοικητές των τρομοκρατικών ομάδων του ‘ισλαμικού κράτους’ έκαναν έκκληση προς ομολόγους τους στην ομάδα ‘Τζαμπχάτ αλ Νούσρα’ (Μέτωτο της Νίκης) να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν από κοινού το στρατό της Συρίας,  που ανακαταλαμβάνει  συνεχώς χωριά και κωμοπόλεις.


Την πληροφορία αυτή μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, επικαλούμενο δήλωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με το οποίο οι στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες που βρίσκονται στη Συρία, υπέκλεψαν τηλεφωνικές συνομιλίες  που έγιναν μεταξύ των τρομοκρατών.

«Πληροφορίες σχετικά με την έναρξη συνομιλιών μεταξύ των διοικητών των αρκετά μεγάλων ομάδων των τρομοκρατικών οργανώσεων ‘αλ Νούσρα’ και ‘ισλαμικού κράτους’,  για να ενωθούν ώστε να αντιμετωπίσουν το στρατό της Συρίας, ελήφθησαν  από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες που παρακολουθούν τις τηλεπικοινωνίες», είπε ο στρατηγός Ιγκόρ Κονασένκοφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ