“Επίκειται μεγάλη επίθεση της Ρωσίας στη Συρία”








Οκτώβριος 21, 2015.



Έξι ρωσικά πολεμικά πλοία έχουν ξεφορτώσει στρατιωτικό υλικό στη Συρία καθώς και ρωσική δύναμη 20 χιλιάδων ανδρών είναι έτοιμη να αναλάβει δράση σε μια επικείμενη μεγάλη επίθεση των ρωσικών  και συριακών δυνάμεων κατά των τρομοκρατών που πολεμούν κατά του Σύριου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, γράφει η ‘αλ Χαντάθ’, επικαλούμενη  πληροφορίες από τη  λιβανική ‘ Γνώμη του Σήμερα’ (Ράιαλ Γιουμ).


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επίθεση θα αρχίσει από τις ακτές της Συρίας και γύρω  από την περιοχή των συνόρων της Συρίας και του Λιβάνου κατά του ‘ισλαμικού κράτους’ αλλά και κατά όλων των ομάδων της ένοπλης αντιπολίτευσης της Συρίας.

Οι Αμερικανοί και οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών παρακολουθούν λεπτομερώς αυτήν την εξέλιξη.

Προς το παρόν σε γνώση τους είναι η παρουσία περισσότερων από 3.500 Ρώσους στρατιώτες με πλήρη οπλισμό,   που φρουρούν τεράστιες αποθήκες με πυρομαχικά για την αεράμυνα της Συρίας, που έχουν φέρει οι Ρώσοι.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι οι πληροφορίες αναφέρουν για στρατιωτική δύναμη επίθεσης που αποτελείται από πλέον των 40.000 στρατιωτών, που είναι Σύριοι, Ρώσοι, Ιρανοί (υποστηρικτές των Φρουρών της Επανάστασης) και μέλη της Χεζμπολάχ. 

Η επίθεση θα γίνει συγχρονισμένα και ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές ανοίγοντας πολλαπλά μέτωπα και θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του τρέχοντος μηνός.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ