Εκατό τζιχαντιστές στάλθηκαν στην Τουρκία για τρομοκρατικές επιθέσεις




Οκτώβριος 3, 2015.

Εκατό τζιχαντιστές της τρομοκρατικής ομάδας του ‘Ισλαμικού Κράτους’ στάλθηκαν στην Τουρκία για να προετοιμάσουν τρομοκρατικές ενέργειες.


Ο ηγέτης του ‘Ισλαμικού κράτους’, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, διέταξε την αποστολή από τη Συρία στην Τουρκία 100 τζιχαντιστών, των οποίων κύριος ρόλος είναι εύρεση νέων μελών και υποστηρικτών στην Τουρκία και η διενέργεια τρομοκρατικών πράξεων στη χώρα.

Σήμερα με δημοσίευμα της Αττάλειας, που επικαλείται την εφημερίδα ‘Ζαμάν’  οι  τζιχαντιστές που πέρασαν στην Τουρκία κατευθύνονται στην Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Ικόνιο, Άδανα, Ντιγιαρμπακίρ και Αντιγιαμάν.

Οι τζιχαντιστές έχουν εντολή να οργανώσουν επιθέσεις σε τουρκικές πόλεις ως απάντηση στην ένταξη της Τουρκίας στο μέτωπο καταπολέμησης της τρομοκρατικής οργάνωσης του ‘Ισλαμικού κράτους’.

Από τη Συρία, οι μαχητές του ISIS έχουν μεταφέρει σε τουρκικό έδαφος εξοπλισμό, όπλα και πυρομαχικά, συμπεριλαμβανομένων πολυβόλα, τουφέκια Καλάσνικοφ, πιστόλια, σιγαστήρες, κιάλια, νάρκες και εκρηκτικές ύλες για τη δημιουργία βομβών.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ