Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Δεκάδες ύποπτοι τζιχαντιστές συνελήφθησαν στη Μόσχα

Οκτώβριος 20, 2015.


Δεκάδες ύποπτοι για διασυνδέσεις τους με την τρομοκρατική ομάδα ‘Ισλαμικό Κράτος’ συνελήφθησαν  την Τρίτη από τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας σε μια επιχείρηση πρόληψης τρομοκρατικών επιθέσεων, σημειώνει το Ίντερφαξ.


«Συνελήφθησαν πάνω από δέκα άτομα, που προέρχονται , κυρίως, από την Κεντρική Ασία, και από το Τατζικιστάν. Η επιχείρηση διεξήχθη σε όλη  την περιοχή της Μόσχας, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι έχουν δεσμούς με εξτρεμιστικές οργανώσεις όπως είναι το ISIS», ανέφερε η πηγή του υπουργείου  Εσωτερικών.

Η πηγή ανέφερε ότι οι συλληφθέντες είχαν σκοπό να προσληφθούν ως μέλη  του ‘Ισλαμικού Κράτους’, αλλά και άλλων ένοπλων τρομοκρατικών ομάδων.

Είναι γεγονός ότι οι ρωσικές αρχές, μετά από την έναρξη των ρωσικών αεροπορικών επιθέσεων στη Συρία, βρίσκονται σε επαγρύπνηση, προκειμένου να εντοπίσουν ισλαμιστές τρομοκράτες σε μεγάλες πόλεις της Ρωσίας.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: