Ανατολική Ουκρανία: Μη επανδρωμένο έπεσε σε στέγη στο Ντονέτσκ









Οκτώβριος 6, 2015.






Η πολιτοφυλακή της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (ΛΔ Ντονέτσκ) κατάφερε να ρίξει ένα ουκρανικό μη επανδρωμένο που πετούσε για άντληση πληροφοριών πάνω από την πόλη Ντονέτσκ.


«Εντοπίστηκε  ουκρανικό UAV πάνω από την πόλη του Ντονέτσκ, που είχε στόχο την άντληση πληροφοριών. Η αεράμυνα  της ΛΔ του Ντονέτσκ εργάστηκε  για την εξουδετέρωσή του και κατάφερε να του αλλάξει την πορεία με αποτέλεσμα να πέσει επάνω σε στέγη ενός κτηρίου της πόλης στη διεύθυνση Κοβάλ 57, χωρίς να προκληθούν απώλειες κατοίκων», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η σχετική αναφορά έγινε από τον Ιβάν Πρικχόντκο,  επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης του Ντοντέτσκ τη Δευτέρα το απόγευμα, όπως σημειώνει η ουκρανική ‘Korrespondet’.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ