Η Ρωσία έχει καθημερινή επικοινωνία με την αντιπολίτευση της Συρίας




Οκτώβριος 29, 2015.

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Μιχαήλ Μπγκντάνοφ, δήλωσε την Πέμπτη ότι η Μόσχα έχει σχεδόν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τη συριακή αντιπολίτευση και έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της,  στη Μόσχα, στο Παρίσι και στην Κωνσταντινούπολη.


Ο ίδιος, όπως σημειώνει η ‘Σκάι Νιουζ Αράμπια’ επικαλούμενη το ‘Ria’, ανέφερε ότι η Ρωσία είχε συναντήσεις με εκπροσώπους του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, καθώς και επαφές με τους Κούρδους της Συρίας.

Αυτά συμβαίνουν καθώς ο εκπρόσωπος της συριακής αντιπολίτευσης, είπε στο Ρόιτερ ότι δεν έχει προσκληθεί η αντιπολίτευση της Συρίας, ούτε οι εκπρόσωποι  της ένοπλης αντιπολίτευσης έχουν προσκληθεί,  στην προγραμματισμένη συνάντηση στη Βιέννη, όπου θα συζητηθεί η συριακή κρίση σε διεθνές επίπεδο.

Η συνάντηση στη Βιέννη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και έχουν προσκληθεί περίπου 12 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν, χώρες που υποστηρίζουν αντιμαχόμενες πλευρές στη Συρία.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ