Ο «Ισλαμικός Στρατός» στη Συρία στηρίζει την Τουρκία - κατά της τρομοκρατίας











Οκτώβριος 11, 2015.








Ομάδα ανταρτών στη Συρία, ανακοίνωσε ότι συμπαρίσταται στην τουρκική κυβέρνηση και στον τουρκικό λαό ενάντια στην «τρομοκρατία».


Ο «Ισλαμικός Στρατός» ή « Τζαΐς αλ Ισλάμ» επισημαίνει ότι «εγκληματικά χέρια» προσπαθούν να επισκιάσουν την τουρκική κυβέρνηση, «η οποία είναι έντιμη και υποστηρικτική» στις θέσεις υπέρ του λαού της Συρίας που αναζητά την ελευθερία του.

Η ομάδα είναι γνωστό ότι διατηρεί μια ισχυρή παρουσία στη Δαμασκό και έχει ισχυρούς δεσμούς με την τουρκική κυβέρνηση. 

Σήμερα εξέφρασε την «πλήρη αλληλεγγύη της με την τουρκική κυβέρνηση και έστειλε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Ο « Τζαΐς αλ Ισλάμ» δεν θα λησμονήσει ποτέ τη γενναιόδωρη στάση της τουρκικής κυβέρνησης και του λαού της Τουρκίας στην αποδοψή των προσφύγων και των «καταπιεσμένων».

Χθες, στο κέντρο της Άγκυρας, πραγματοποιήθηκε μια τρομοκρατική επίθεση που σκότωσε περισσότερους από 120 άτομα ενώ ο αριθμός των τραυματιών είναι εκατοντάδες.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ