Σκόπια: Συνελήφθη Αλβανός τζιχαντιστής που γύρισε από τη Συρία










Οκτώβριος 23, 2015.




Το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων, ανακοίνωσε την Τρίτη τη σύλληψη ενός 23χρονου, που διαμένει στο προάστιο της πρωτεύουσας, Γκάζι Μπάμπα, με την υπόνοια ότι  πολέμησε στο πλευρό του Ισλαμικού κράτους στη Συρία.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπηρεσία Ασφαλείας,  η σύλληψη του νέου έγινε κατά τη στιγμή που πήγε να διαφύγει πηδώντας στη στέγη ενός άλλου σπιτιού, αλλά απέτυχε και τραυματίστηκε. Το συμβάν έγινε κατά τη δράση της αστυνομίας σε σπίτια υπόπτων για τρομοκρατία.

Ο κάτοικος των Σκοπίων κατηγορείται για συμμετοχή σε ξένες στρατιωτικές, αστυνομικές και παραστρατιωτικές ομάδες στο εξωτερικό.

Ο τζιχαντιστής- αλβανικής καταγωγής-  βρισκόταν στο Κοσσυφοπέδιο και γύρισε στο σπίτι του στα Σκόπια, πριν από λίγες ημέρες, σημειώνει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το 'maxfax',  κατά την αστυνομική επιχείρηση έχουν συλληφθεί άλλοι 8 ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ομάδες.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ