Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Γενοκτονία Χριστιανών στη Μέση Ανατολή- κανείς δεν αντιδρά
Οι φωτό που ελήφθησαν από κρυφή κάμερα,δείχνουν τη σταύρωση χριστιανών στη Μέση Ανατολή από τους Ισλαμιστές

Οκτώβριος 23, 2015.

Ο ιεροκήρυκας της Ευαγγελικής Εκκλησίας, Φράνκλιν Γράχαμ, δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι στη Συρία και στο Ιράκ γίνεται γενοκτονία των χριστιανών και Γεζιτών  και άλλων θρησκευτικών μειονοτήτων, η παγκόσμια κοινωνία παραμένει σιωπηλή, όπως σημειώνει το ρωσικό Χριστιανικές Ειδήσεις (CNLNEWS — Христианские Новости).


«Πρόκειται για μια γενοκτονία και ο κόσμος παραμένει αδιάφορος για αυτό. Πρόκειται για γενοκτονία των Χριστιανών, των Γεζιτών και άλλων μειονοτήτων στη Συρία και το Ιράκ, που πραγματοποιείται από το ‘ισλαμικό κράτος’. 

Οι ενέργειές τους είναι απίστευτα σκληρές, όπως έγραψε ο Γράχαμ στη σελίδα του στο Facebook και αναδημοσιεύεται από τις ‘χριστιανικές ειδήσεις’.

Ο ίδιος αναφέρει συγκεκριμένα για μια περίπτωση ενός 12χρονου αγοριού και 11 εντόπιων ιεραποστόλων χριστιανών που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και να αποκηρύξουν την πίστη τους.

Οι ισλαμιστές τους σταύρωσαν και τους άφησαν στο σταυρό δύο ημέρες, ενώ άλλοι οκτώ από τους συλληφθέντες αποκεφαλίστηκαν.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: