Το ‘ισλαμικό κράτος’ καλεί τους Παλαιστίνιους σε εξέγερση







Οκτώβριος 19, 2015.




Το ‘ισλαμικό κράτος’ έχει ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία στα ΜΜΕ, όπου καλεί τους Παλαιστινίους να συνεχίσουν τις επιθέσεις ενάντια σε Ισραηλινούς στρατιώτες και πολίτες, όπως σημειώνει το ‘As. Press’.


Η τρομοκρατική ομάδα έχει δημοσιεύσει βίντεο με το οποίο καλεί να αντισταθούν οι Παλαιστίνιοι με οποιαδήποτε μέσα και με μαχαίρια, αυτοκίνητα, δηλητήρια,  εκρηκτικά υλικά και να πραγματοποιούν συνεχείς επιθέσεις κατά των Εβραίων.

Στο βίντεο ένας μασκοφόρος τρομοκράτης υμνεί τους Άραβες που προβαίνουν σε επιθέσεις εναντίον των Ισραηλινών, χαρακτηρίζοντάς τους ως «μοναχικούς λύκους που αρνούνται την καταπίεση και φέρνουν τον τρόμο μεταξύ των υιών της Σιών».

Τις τελευταίες δύο ημέρες η τρομοκρατική ομάδα έχει δημοσιεύσει έξι βίντεο στα οποία οι εξτρεμιστές μιλούν για τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν και πραγματοποιούν οι Παλαιστίνιοι εναντίον των Ισραηλινών.

Το ‘Ισλαμικό κράτος’ δεν έχει καμία οργανωμένη παρουσία στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά πιστεύεται ότι δεκάδες Παλαιστίνιοι στη Γάζα έχουν  ενστερνισθεί την ιδεολογία της τρομοκρατικής οργάνωσης, σημειώνει το δημοσίευμα.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ